3a FASE PROMOGYM I INIGYM

Els dies 25 i 26 d’Abril va tenir lloc a Salt (Girona) la 3a Fase de Promogym i Inigym, en la que les nostres gimnastes van acabar les Fases d’una manera fantàstica!!!!

Cal destacar en Inigym 1,  on competeixen unes de les més petitones del Club, la 3a posició individual de la Noa González. A Promogym 2A la Berta Regincós es va proclamar subcampiona de la seva categoria a nivell individual, però a més a més també va pujar al podi en segona posició per equips juntament amb la Julia Garcia, Maria Espada i Ivet Colomer. Però la cosa no acaba aquí, les gimnastes de Promogym 2B amb l’equip format per Claudia Anguita, Marina Anguita, Gisela Flores i Inés Martínez del Cotillo també van pujar al segon esglaó del podi.

Continua llegint «3a FASE PROMOGYM I INIGYM»

3a Fase Escolars

El passat cap de setmana 18 i 19 d’Abril, va tenir lloc a Sant Vicenç de Castellet la 3a Fase d’Escolars, on les nostres gimnastes van donar el millor d’elles mateixes en la última competició de la temporada!!!!

Amb les més matineres ens vàrem emportar una gran sorpresa, la Laura Garrido a la categoria E/4 va pujar al podi en 3a posició. Enhorabona Laura!!!!

Continua llegint «3a Fase Escolars»

3a Fase Base i Via Olímpica

Els passats dies 18 i 19 d’Abril va tenir lloc a Sant VIcenç de Castellet la 3a Fase de Base i Via Olímpica de femenina. Aquest cop i van participar totes les gimnastes del Club, exceptuant la Marta Sánchez i la Laura Gamell que estan preparant diverses competicions internacionals en aquests moments.

Cal destacar la 3a posició de la Claudia Villalba a Nivell 5, en aquesta mateixa categoria la Clara Navarro va quedar en 4a posició.

Continua llegint «3a Fase Base i Via Olímpica»

2a Fase Base i Via Olímpica

I per acabar el cap de setmana d’intensa activitat pel Club, també vàrem estar el dissabte i el diumenge a Lleida, concretament a Torrefarrera disputant la 2a Fase de Base i Via Olímpica en la que algunes de les gimnastes  varen aconseguir la classificació pel Campionat d’Espanya que disputaran al Juliol juntament amb les que ja ho varen assolir a la 1a Fase. Enhorabona a totes un cop més per anar aconseguint mica en mica els reptes que ens anem marcant!!!!

Cal destacar a més a més d’aquest cap de setmana a Nivell 9 la 1a posició de la Marta Sánchez i a Nivell 5 la 2a posició aconseguida per la Claudia Villalba i la 3a posició de la Clara Navarro. Enhorabona per aquests podis!!!!

Continua llegint «2a Fase Base i Via Olímpica»