Fase Final Consell

Aquest passat cap de setmana en el Club vàrem tenir molta activitat, començarem explicant-vos com va anar la Fase Final de les competicions organitzades pel Consell Esportiu de Terrassa amb la que vàrem donar per finalitzades aquestes jornades fins la temporada vinent.

Aquest cop es va portar a terme a Terrassa, en el Pavelló de Can Jofresa al llarg de tot el dissabte 21 de març, aquest cop cal remarcar la bona feina que heu estat fent com equip, el que ens ha portat a pujar al podi en reiterades ocasions.

Les més petites de la competició, en la categoria Benjamí B van pujar al tercer esglaó del podi, al igual que les Alevines B, i les Infantils B van aconseguir la 2a posició també com a equip en la seva categoria.

Cal destacar la gran evolució que han fet totes i cadascuna de les gimnastes que hi ha participat des de la primera competició fins ara, des del Club us volem donar l’enhorabona per la feina, implicació i entusiasme que heu estat demostrant al llarg de la temporada per aquest esport que tant ens agrada.

Us deixem com sempre un petit recull de fotografies del que va donar de si la jornada.IMG_0791 IMG_0792 IMG_0796 IMG_0819 IMG_0821