2a FASE GAM

Aquest dissabte també va ser el torn dels nois, que varen participar a la 2a Fase del Campionat de Catalunya, aquest cop a Rubí. En aquesta ocasió ens varen poder demostrar que cada cop tenen els seus exercicis més assolits i que van millorant dia  a dia.

Cal destacar a nivell individual la 1a posició de Tiago Almeida a Nivell 2 i la 3a posició de l’Àlex Perdices a Promoció 4 i per equips a Nivell 2 l’equip format per Tiago Almeida, Ruben Serrano i Marcos Martínez es varen proclamar campions de la seva categoria; així com a Promoció 4 on l’equip format per Alex Perdices, Pau Armengol i Antonio Redondo van pujar al segon esglaó del podi. Enhorabona a tots!!

A continuació, us deixem unes quantes imatges de la competició!!

IMG_0840

Promoció 2

IMG_0826

Nivells 5, 6 i 7

IMG_0841

Promoció 4

IMG_0842

Promoció 4

IMG_0843

Promoció 1