3a FASE PROMOGYM I INIGYM

Els dies 25 i 26 d’Abril va tenir lloc a Salt (Girona) la 3a Fase de Promogym i Inigym, en la que les nostres gimnastes van acabar les Fases d’una manera fantàstica!!!!

Cal destacar en Inigym 1,  on competeixen unes de les més petitones del Club, la 3a posició individual de la Noa González. A Promogym 2A la Berta Regincós es va proclamar subcampiona de la seva categoria a nivell individual, però a més a més també va pujar al podi en segona posició per equips juntament amb la Julia Garcia, Maria Espada i Ivet Colomer. Però la cosa no acaba aquí, les gimnastes de Promogym 2B amb l’equip format per Claudia Anguita, Marina Anguita, Gisela Flores i Inés Martínez del Cotillo també van pujar al segon esglaó del podi.

Enhorabona a totes les gimnastes que van competir aquest cap de setmana i a les entrenadores que cada día están al seu costat recolzant-les!!!! En el que heu demostrat el vostre esforç i il·lusió que mostreu dia a dia!!!!

També en aquestes categories algunes de les nostres gimnastes han aconseguit classificar-se per la Final que tindrà lloc a Salt els dies 30 i 31 de Maig i pel Campionat de Catalunya que es celebrarà a Vic el 13 de Juny.

Felicitats un cop més a totes!!!!

Inigym 1
Inigym 1
Promogym 2A
Promogym 2A
Promogym 2A
Promogym 2A
Promogym 2B
Promogym 2B
Promogym 2
Promogym 2
Promogym 3B
Promogym 3B
Promogym 1B
Promogym 1B
Inigym 1
Inigym 1
Promogym 2A
Promogym 2A
Promogym 1A i B
Promogym 1A i B