AJUDEU-NOS A ACONSEGUIR UN APARELL DE TERRA DE GIMNÀSTICA!

Aquest final d’any 2018 hem engegat una campanya per assolir una fita molt important per al club, aconseguir poder renovar l’aparell de terra de gimnàstica. EL terra és l’aparell més utilitzat per totes i tots els gimnastes, i és el de major cost. El que té el club a hores d’ara s’ha envellit i deteriorat molt, i per mantenir una pràctica i ensenyament de la gimnàstica en un nivell òptim necessitem fer un salt de qualitat i renovar-lo.

Per aconseguir-ho estem duent a terme un conjunt d’accions, la més important de les quals és la campanya de micromecenatge que hem engegat a la plataforma GOTEO (www.goteo.org) que promou projectes de cooperació i solidaritat.

AVANTATGES DE COFINANÇAR EL PROJECTE A TRAVÉS DE GOTEO:

  • Obtenir una deducció de fins el 75% de l’IRPF sobre qualsevol aportació realitzada. Aquesta deducció s’aplicarà sobre els 150 primeres euros aportats, per persona, i a partir d’aquest import, la deducció serà del 30%. Així qualsevol aportació realitzada dins de 2018 es deduirà en la declaració d’aquest exercici que s’ha de presentar a partir d’abril de 2019
  • Aconseguir les recompenses que hi ha previstes per cada import aportat, a la plataforma Goteo. Algunes consisteixen en obtenir productes del club, però sobretot en descomptes en les quotes de les activitats que el club du a terme

Així, via deducció de l’IRPF i descompte de les quotes l’objectiu del club és que es recuperi la totalitat de l’import aportat, i per tant aconseguir aquesta gran fita havent recuperat les famílies els diners finançats inicialment.

COM HO PODEU FER?

Cliqueu el següent enllaç i cliqueu sobre COFINANÇAR EL PROJECTE

https://ca.goteo.org/project/gimnastic-terrassa

Les aportacions s’han de fer amb targeta (de dèbit o crèdit), però també es poden fer a través del club si amb targeta se us fa complicat.

Realitzeu les vostres aportacions. A banda de les recompenses en insígnia del club, bosses i samarretes, obtindreu un descompte en les quotes d’activitats del club corresponents a un 25% de les quantitats aportades, si són fins a 150 €. Quan superin aquesta quantitat, el descompte serà del 40% del què s’hagi aportat.

QUINES SON LES RECOMPENSES SI APORTEU A GOTEO? (a més de la deducció de l’irpf)

APORTACIÓ RECOMPENSA A GOTEO
10 € insignia del club
25 € insignia i 25% de descompte en quotes, sobre la quantitat aportada
50 € insignia, bossa del club, i 25% de descompte en quotes, sobre la quantitat aportada
75 € insignia, samarreta del club, i 25% de descompte en quotes, sobre la quantitat aportada
100 € insignia, bossa, samarreta, i 25% de descompte en quotes, sobre la quantitat aportada
150 € insignia, bossa, samarreta, i 25% de descompte en quotes, sobre la quantitat aportada
200 € insignia, bossa, samarreta i 40% de descompte en quotes, sobre la quantitat aportada
300 € insignia, bossa, samarreta i 40% de descompte en quotes, sobre la quantitat aportada
400 € insignia, bossa, samarreta, i 40% de descompte en quotes, sobre la quantitat aportada
500 € insignia, bossa, samarreta, i 40% de descompte en quotes, sobre la quantitat aportada