I Torneig Gimnàstic Terrassa de gimnàstica artística

Us presentem el primer torneig Gimnàstic Terrassa de gimnàstica artística femenina, el qual té per objectiu poder donar acollida i protagonisme a gimnastes que habitualment no el tenen, com són les que es troben en nivells de gimnàstica general i inicis d’edat escolar, que encara no han arribat a competició federada.

El club ha pres aquesta iniciativa per oferir un al·licient a les nenes i joves que practiquen gimnàstica com a activitat extraescolar o prèvia a competició, però que ho fan amb les mateixes ganes i il·lusió que qualsevol altra gimnasta de nivell més elevat. És per això que hem dissenyat una competició amb tres aparells, salt, barra i terra, descartant asimètriques que és l’aparell més complex.

Hem elaborat una normativa específica, que us adjuntem, adaptada a aquest col·lectiu de gimnastes, en la qual establim uns requisits de referència, que serviran de base per establir les puntuacions, però que no s’estableixen com a requisits mínims sinó criteris sobre els qual s’avaluarà l’actuació.

L’objectiu, tot i que farem una classificació, no és donar protagonisme a les primeres gimnastes classificades si no a totes les que participin. Totes tindran guardó sense distinció, per què l’objectiu de la competició és destacar-les a totes en el seu conjunt.

Atès que les gimnastes comptem que no estaran federades, la inscripció inclou assegurança d’accidents, amb una cobertura anàloga a la que pugui tenir la llicència federativa.

Us adjuntem tota la informació relativa al torneig, que durem a terme el cap de setmana del 14 de gener de 2023. Els horaris i durada del mateix aniran en funció del nombre d’inscrites.

Les inscripcions tenen un preu de 25 €, que inclouen assegurança d’accidents, guardons i tota la despesa associada al torneig.

Per regular l’accés establirem un preu d’entrada per a majors  de 12 anys de 3 € i serà gratuït fins aquesta edat. Per tal de gestionar de forma més eficient l’accés establirem un sistema de reserva prèvia, que us detallarem un cop el club faci la inscripció.

Les places del torneig són limitades, i s’acceptaran per ordre d’arribada del mail al club.

NIVELLS I EDATS
Nivell rosa
Categoria A
Categoria B
P5, 1er i 2n5- 6 -7 anys2018, 2017 – 2016
Nivell blau
Categoria A
Categoria B
3r i 4t8 – 9 anys2015 – 2014
Nivell verd
Categoria A
Categoria B
5é i 6é10-11 anys2012 – 2013
Nivell taronja
Categoria A
Categoria B
1r i 2n ESO12-13 anys2010 – 2011
Nivell  groc
Categoria A
Categoria B
3r en endavant14 en endavant2008 en endavant
BASE 1Gimnastes Base 1

DATES DE CELEBRACIÓ

Dissabte 14 gener 2023 (ampliable a diumenge dia 15)

LLOC
Pavelló del Club Gimnàstic Terrassa
Carrer Sabadell s/n, 08225, Terrassa

INSCRIPCIONS GIMNASTES
Preu: 25€ per gimnasta
e-mail: torneig.gimnasticterrassa@gmail.com
Data límit d’inscripció: 30 de novembre de 2022

Per formalitzar la inscripció cal que ens envieu un mail amb el nombre de gimnastes per categoria, i alhora cal que ens empleneu el formulari del següent enllaç per cada gimnasta inscrita. Podeu inscriure gimnastes de forma individual fins la data límit, sense límit de gimnastes per club.

Cal que s’inscrigui un mínim d’una entrenadora per club. En l’heu de comunicar via mail i es podran modificar i/o ampliar fins la data de la competició.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSda9ETl7FGddkPL8nP4DYOhDWdXcEcv3doidos_m2AwMrm0cg/viewform

LA INSCRIPCIÓ INCLOU
Participació a la competició.
Copa al 1r,2n,3r equip classificat de cada nivell i categoria
Medalla a les 3 primeres classificades per aparells i a les 3 primeres classificades individuals per cada nivell i categoria, i per a totes les gimnastes participants.
Assegurança d’accidents

COMPETICIONS
Dissabte matí: Nivell taronja i Nivell groc.
Dissabte migdia: Nivell verd.
Dissabte tarda: Nivell blau, rosa i base 1

*Previsió provisional, ampliable a diumenge en funció del nombre de gimnastes inscrites.

MÚSICA
Hi ha una única música obligatòria fins a 4t (nivells rosa i blau), que s’envia adjunta per e-mail. La resta de nivells és lliure, i cal que ens sigui enviada al club per mail fins el 30 de desembre.

ENTRADES
Preu adults: 3€
Preu infantil (fins als 12): gratuït

PAGAMENT
Un cop enviada la confirmació de la vostra inscripció us facilitarem el compte on fer l’ingrés i us indicarem les dades necessàries. Aquest s’haurà de dur a terme abans del 15 de desembre

PROGRAMA I ROTACIONS
El programa de la competició s’enviarà el dia 19 de desembre de 2022
Les rotacions de les participants s’enviarà el dia 30 de desembre de 2022