Curs intensiu d’expressió gimnàstica

Taller d’investigació del moviment gimnàstic i la fisicalitat a escena per a gimnastes de totes les edats, impartit per Guillem Gamell.

Objectius i contingut

En la gimnàstica artística, el moviment és essencial. Les gimnastes, a l’hora de competir, esdevenen intèrprets amb la capacitat de traslladar una emoció, una intenció i una qualitat úniques, que les fa ser característiques com a atletes.

Aquest curs està enfocat a aquelles gimnastes que vulguin guanyar eines que puguin endur-se al podi a l’hora de competir, però sobretot a la sala d’entrenament en el seu dia a dia. És un complement idoni per millorar la seva qualitat com a gimnastes i el coneixement del seu propi cos i les seves potencialitats, especialment en els aparells de terra i barra d’equilibri.

El curs es divideix en 6 sessions intensives de 2:30h durant les quals es proposaran diferents exercicis d’exploració del moviment amb l’ànim d’extreure material que després s’exhibirà de manera grupal en un número d’entre 5 i 10 minuts l’últim dia del curs.

Guillem Gamell

En Guillem ha estat gimnasta d’elit, a més d’entrenador del club, i actualment ballarí professional en actiu, la qual cosa compagina en rebre i donar formació.

Amb una extensa formació com a ballarí i gimnasta, ell té la creença que totes les gimnastes tenen una sensibilitat pròpia que els aporta a cadascuna una qualitat de moviment única. I trobar i reconèixer aquesta identitat és crucial en la carrera d’una gimnasta.

Horari i preu

El curs es realitzarà la primera i segona setmana de juliol, els dies 2, 3, 5, 8, 10 i 12 de Juliol. L’horari serà de 16:00 a 18:30.

Es pot fer només la primera classe, però no hi ha opció de fer classes aïllades, ja que el curs és un intensiu de treball grupal en el que el resultat final s’obté amb les aportacions de totes les integrants de l’equip.

Preu total del curs (15h): 140€
Preu de la primera classe: 30€

Hi ha la opció de fer la primera classe de prova i si es desitja seguir cursant les classes s’abona la diferència de 110€ per arribar al mateix total de 140€.

El curs és compatible amb el campus d’estiu i els entrenaments específics de gimnàstica artística

Les places són limitades

Podeu demanar més informació a la recepció del club, per telèfon o e-mail.

Podeu dur a terme la inscripció emplenant el següent formulari

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPuHPz_CKuZDHcLQcC1gaLQzydEZ2RImMaZ6UwJl_3CqyUIQ/viewform