Campus Nadal 2018

Benvolguts/ des,

 Us informem que enguany, com ja és tradicional, amb motiu de les vacances de Nadal, el Club Gimnàstic Terrassa organitza el seu Campus de Nadalper tal que les nenes i nens, noies i nois, sòcies o no del club, puguin continuar fent activitat i gaudint de la gimnàstica aquest dies.

El Campus es durà a terme els dies 24, 27, 28 i 31 de desembre i 2, 3 i 4 de gener, en horaris de 9:00 A 13:30 (amb flexibilitat en l’entrada i la sortida, en cas de que sigui necessari). En aquesta ocasió no programem horari de tarda doncs l’any passat va tenir poca demanda, tot i així si ens manifesteu alguna necessitat en franja de tarda podem avaluar si obrim aquesta franja.

Enguany el campus girarà principalment al voltant de la gimnàstica artística, amb la millora i perfeccionament dels aprenentatges assolits al llarg del curs, o coneixent noves tècniques, combinat amb alguna altra activitat realitzada a les instal·lacions del club, però amb l’objectiu principal de potenciar la pràctica de la gimnàstica.

No és imprescindible inscriure’s al campus complet, pot ser per dies, atès que els mateixos es troben repartits en setmanes diferents. El preu total del campus serà de 90€ per a socis i de 100€ per a no socis.

En cas de tenir interès en  fer el campus sencer, o fer-lo per dies determinats, ens ho hauríeu de fer saber quan abans millor, tot i que el pagament no caldria fer-lo fins el començament del mateix.