Campus de Nadal 2020

Us informem que enguany, com ja és tradicional, i per primer cop al nou pavelló, amb motiu de les vacances de Nadal, el Club Gimnàstic Terrassa organitza el seu Campus de Nadal, per tal que les nenes i nens, noies i nois, sòcies o no del club, puguin continuar fent activitat i gaudint de la gimnàstica aquest dies.

El Campus es durà a terme els dies 22, 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 4, 5 i 7 de gener, en horaris de 9:00 A 13:30 (amb flexibilitat en l’entrada i la sortida, en cas de que sigui necessari).

El campus girarà principalment al voltant de la gimnàstica artística, amb la millora i perfeccionament dels aprenentatges assolits al llarg del curs, o coneixent noves tècniques, combinat amb alguna altra activitat realitzada a les instal·lacions del club, però amb l’objectiu principal de potenciar la pràctica de la gimnàstica.

No és imprescindible inscriure’s al campus complet, pot ser per dies, atès que els mateixos es troben repartits en setmanes diferents. El preu total del campus serà de 110€ per a socis i de 125€ per a no socis.

En cas de tenir interès en  fer el campus sencer, o fer-lo per dies determinats, ens hauríeu d’emplenar el formulari adjunt, tot i que el pagament no caldria fer-lo fins el començament del mateix.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjPukem6vbTPK6kze_K9XHS0zKs5vXNd5wDUN7SFxhDTBkLg/viewform

De la mateixa manera, els imports de campus es poden compensar amb les quotes que vam girar al novembre i que vam haver de tancar per les restriccions derivades de la Covid. Ens ho hauríeu d’indicar en el camp d’observacions del formulari

Us hi esperem!!