Campus d’estiu 2021

Després d’un any 2020 en que vam dur a terme un campus d’estiu de format reduït, obrim el campus d’estiu 2021 en les nostres noves instal·lacions del Bon Aire, amb un nou plantejament i amb la màxima il·lusió.

Les instal·lacions del Bon Aire són un marc únic per desenvolupar la pràctica esportiva, amb la gimnàstica com a eix central, i amb moltes altres activitats aprofitant el nostre entorn, que us expliquem tot seguit

Com ja hem fet en anys anteriors us oferim una doble oferta de campus, el centrat específicament en la gimnàstica i el que incorpora altres activitats esportives i lúdiques, el campus esportiu.

El CAMPUS DE GIMNÀSTICA, girarà de forma gairebé completa al voltant de la gimnàstica artística, amb 3 a 4 hores diàries, sota la supervisió de la nostra directora Lluïsa Sierra i l’equip tècnic, les quals s’encarregaran d’ajudar les gimnastes inscrites a millorar i treure un major rendiment de la seva activitat, sense oblidar la part lúdica, doncs la piscina del nostre poliesportiu ens permet gaudir-ne al llarg de tot el campus i els espais exterior ofereixen molts recursos, tant dins com fora del poliesportiu.

Pel què fa al CAMPUS ESPORTIU, mantenim la gimnàstica com a activitat troncal i eix vertebrador del club, per tal que totes i tots els participants puguin gaudir-ne, en nivells més bàsics, complementats per altres activitats esportives i lúdiques.

Entre les diverses activitats que durem a terme tindrem:

 – Els banys a la piscina del poliesportiu, que us concretarem quan estigui tancat el calendari de la mateixa

 – La possibilitat de realitzar altres activitats esportives dins del mateix poliesportiu com poden ser el parkour, esports de pilota i d’altres.- Sortides a l’entorn immediat de l’anella verda, que tenim a tocar i val la pena descobrir

– Optativament, prepararem alguna sortida de caràcter més lúdic en algun espai de lleure de la ciutat, que concretarem pròximament. També us informarem si pot suposar algun cost addicional.

El Campus constarà de dues fases, una primera del 23 de juny al 30 de juliol, i una segona del 30 d’agost al 10 de setembre. Els horaris seran de 9 del matí a 17:00, o la possibilitat de fer només matins (de 9:00 a 13:30) o tardes (de 15:30 a 17:00) incloent o no dinar (de 13:30 a 15:30). El campus de setembre es desenvoluparà només en horari de matins. Estem avaluant la possibilitat de fer alguna setmana d’agost, com l’any passat, tot i que pot anar en funció de la demanda que hi pugui haver.

Els dinars del migdia els servirà el restaurant del poliesportiu, el Badoc, de manera que serà més còmode i més segur, en el marc de pandèmia en que encara ens trobem. Això encareix una mica el preu respecte edicions anteriors, però ens dóna més tranquilitat i garanties en el compliment de les mesures sanitàries i de seguretat.

Els preus del campus seran els següents:

SETMANA LLARGASETMANA CURTA
NO SOCISOCINO SOCISOCI
SETMANA COMPLET93,00 €82,00 €74,00 €65,00 €
SETMANA MATI71,00 €62,00 €56,00 €49,00 €
SETMANA TARDA28,00 €23,00 €22,00 €18,00 €
DINAR*47,50 €47,50 €38,00 €38,00 €
DESCOMPTES
3-4 SETMANES5%
MES DE 4 SETMANES10%
CAMPUS COMPLET15%

 * Els dinars no tenen descompte  

Els germans tenen un 10% de descompte addicional

El plantejament de campus d’estiu el fem comptant que les restriccions són les que tenim a hores d’ara. Qualsevol mesura restrictiva addicional per pugui dictar el Govern i es pugui produir en el decurs del campus (que esperem que no es produeixi) pot limitar alguna de les activitats previstes, la qual cosa us fariem saber de seguida.

D’altra banda contemplem la possibilitat d’obrir alguna setmana d’agost, si hi ha prou demanda. Habitualment l’agost és un mes en que el club roman tancat, però les circumstàncies que ens envolten i amb l’objectiu de donar-vos servei, volem valorar la possibilitat d’obrir, si ho necessiteu.

Us adjuntem un formulari per tal que pugueu fer la reserva de la inscripció. La formalització de la mateixa la faríem a mitjans de maig, amb el cobrament d’un mínim del 20% de l’import, i el cobrament de la quantitat restant es faria abans de l’inici del campus.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdFHed4pSIzp3po6uQL-gSWnIDekA9uvVHAuXWMOUrLQiAErw/viewform

En pròximes setmanes us anirem informant del calendari d’activitats definitiu.