Campus d’Estiu 2020

Us presentem el Campus d’Estiu 2020. Aquesta és una edició especial del campus, doncs les limitacions imposades per l’estat d’alarma no ens permetran d’una banda oferir un horari tan ampli com altres anys i de l’altra dur a terme activitats tradicionals com les sortides a la piscina de Vallparadís.

Així doncs aquest any es concentrarà l’activitat principalment a les instal·lacions del club, i en funció de l’evolució de les fases de retorn a la nova normalitat, podem introduir novetats en la seu desenvolupament.

L’activitat principal serà la pràctica i ensenyament de la Gimnàstica Artística, sigui per a nenes i nens que encara no s’han iniciat en aquest esport, com per a gimnastes del club que vulguin fer perfeccionament. El nostre objectiu serà que cada participant progressi i experimenti una millora en el  seu nivell gimnàstic, o que pugui preparar la seva entrada al club a partir de setembre.

L’activitat gimnàstica es combinarà amb altres modalitat com dansa o parkour, i farem també classes dirigides de l’àmbit del fitness com poden ser zumba strong i altres, intentant combinar les diferents disciplines per assolir un bon aprenentatge alhora que aconseguir un alt nivell de diversió.

El Campus constarà de dues fases, una primera del 22 de juny al 31 de juliol, i una segona del 31 d’agost al 10 de setembre. Els horaris seran de 9 a 13.30 del matí, el qual podem ampliar en funció dels requeriments i limitacions que es plantegin a la fase de nova normalitat. Obrim la possibilitat de fer també setmanes del mes d’agost, la qual concretarem els pròxims dies en funció de com evolucioni l’obertura del gimnàs i les ordres del govern.

 Els preus del campus seran els següents:

SETMANA LLARGA SETMANA CURTA
NO SOCI SOCI NO SOCI SOCI
SETMANA MATI 70,00 € 60,00 € 56,00 € 48,00 €
DESCOMPTES
3-4 SETMANES 5%
MES DE 4 SETMANES 10%
CAMPUS COMPLET 15%

Els germans tenen un 10% de descompte addicional

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ