Campus de Nadal 2022

Us informem que enguany, com ja és tradicional, amb motiu de les vacances de Nadal, el Club Gimnàstic Terrassa organitza el seu Campus de Nadal, per tal que les nenes i nens, noies i nois, sòcies o no del club, puguin continuar fent activitat i gaudint de la gimnàstica aquest dies.

El Campus es durà a terme els dies 22, 23, 24, 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener, en horaris de 9:00 A 13:30 (amb flexibilitat en l’entrada i la sortida, en cas de que sigui necessari).

Farem dues modalitats de campus, el tradicional de gimnàstica artística, i com a novetat aquest any el de parkour.

Tots dos campus tenen per objectiu la millora i perfeccionament dels aprenentatges assolits al llarg del curs, o el coneixement de noves tècniques, combinat amb alguna altra activitat realitzada a les instal·lacions del club, però amb l’objectiu principal de potenciar la pràctica de la gimnàstica i el parkour, que seran els eixos de cada campus.

No és imprescindible inscriure’s al campus complet, pot ser per dies, atès que els mateixos es troben repartits en setmanes diferents. El preu total del campus serà de 135€ per a socis i de 155€ per a no socis.

En cas de tenir interès en  fer el campus sencer, o fer-lo per dies determinats, ens hauríeu d’emplenar el formulari adjunt, tot i que el pagament no caldria fer-lo fins el començament del mateix.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSclbKsw0t-IB9pCBLU6H_wwVGz5VbFEhC6eeS99F6Jry6G4LA/viewform