Campus d’Estiu 2022

Superades les restriccions de la covid, vigents els anys 2020 i en menor mesura 2021, afrontem el campus d’estiu de 2022 amb la voluntat que sigui ja de plena normalitat i que puguem gaudir al màxim de les nostres instal·lacions.

El darrer any hem estat treballant intensament per millorar-les, tant amb l’adquisició de nou material com en l’ampliació i millora dels espais disponibles. I volem que els nostres campus en siguin un reflex.

Oferirem 4 formats de campus diferents:

El CAMPUS DE GIMNÀSTICA, girarà de forma gairebé completa al voltant de la gimnàstica artística, amb 3 a 4 hores diàries, sota la supervisió de la nostra directora Lluïsa Sierra i l’equip tècnic, les quals s’encarregaran d’ajudar les gimnastes inscrites a millorar i treure un major rendiment de la seva activitat, sense oblidar la part lúdica, doncs la piscina del nostre poliesportiu ens permet gaudir-ne al llarg de tot el campus i els espais exterior ofereixen molts recursos, tant dins com fora del poliesportiu.

Un nou CAMPUS DE PARKOUR, atès l’èxit que ha tingut el que hem dut a terme la Setmana Santa. Aquest serà un campus que es desenvoluparà dins i fora del pavelló, en el nou parc de parkour que hem estat creant els darrers mesos, i que és un complement perfecte per a l’aprenentatge i pràctica d’aquesta nova modalitat gimnàstica. Aquest campus, com el de gimnàstica, combinarà l’activitat principal amb altres activitats gimnàstiques i lúdiques, i la visita diària a la piscina del poliesportiu.

Com a novetat aquest any us oferim també un CAMPUS DE TRAMPOLÍ I LLIT ELÀSTIC, centrat en aquesta modalitat gimnàstica que el club ha incorporat aquest curs i que està tenint molt bona acollida. L’objectiu d’aquest campus és l’aprenentatge i perfeccionament en els aparells de llit elàstic, doble mini-tramp i mini-tramp, entre d’altres, en el quals es duen a terme piruetes i salts diversos. Combinant l’activitat principal amb la piscina i altres modalitats.

finalment tenim el CAMPUS ESPORTIU, mantenim la gimnàstica artística com a activitat troncal i eix vertebrador, per tal que totes i tots els participants puguin gaudir-ne, en nivells més bàsics, introduint a més elements dels altres dos campus (trampolí i parkour) i altres activitats esportives, així com visites diàries a la piscina del poliesportiu.

El Campus constarà de dues fases, una primera del 23 de juny al 29 de juliol, i una segona del 29 d’agost al 3 de setembre (tenint en compte que les escoles iniciaran el curs el dia 5). Els horaris seran de 9 del matí a 17:00, o la possibilitat de fer només matins (de 9:00 a 13:30) o tardes (de 15:30 a 17:00) incloent o no dinar (de 13:30 a 15:30). El campus de setembre es desenvoluparà només en horari de matins.

Els dinars del migdia els mantenim al mateix preu de l’any passat, comptant de fer-los al restaurant del poliesportiu. Aquest és un apartat que us anirem confirmant els pròxims dies, i si podem abaratir cost, us ho comentarem.

Els preus del campus seran els següents:

SETMANA LLARGASETMANA CURTA
NO SOCISOCINO SOCISOCI
SETMANA COMPLET93,00 €82,00 €74,00 €65,00 €
SETMANA MATI71,00 €62,00 €56,00 €49,00 €
SETMANA TARDA28,00 €23,00 €22,00 €18,00 €
DINAR*47,50 €47,50 €38,00 €38,00 €
DESCOMPTES
3-4 SETMANES5%
5 SETMANES10%
CAMPUS COMPLET15%

* Els dinars no tenen descompte  

Els germans tenen un 10% de descompte addicional

Us adjuntem el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ. La formalització de la mateixa la farem a mitjans de maig, amb el cobrament d’un mínim del 20% de l’import, i el cobrament de la quantitat restant es farà abans de l’inici del campus.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf1wM348YAYuJs18a4caupfGVW8BKnm69v3e_XP5kwCBOu6qA/viewform