Campus de Nadal 2023

Us presentem el Campus de Nadal del Club Gimnàstic Terrassa, que organitzem com és tradicional durant les festes de Nadal i Reis.per tal que les nenes i nens, noies i nois, sòcies o no del club, puguin continuar fent activitat i gaudint de la gimnàstica aquest dies.

El Campus es durà a terme els dies 21, 22, 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener, en horaris de 9:00 A 13:30 (amb flexibilitat en l’entrada i la sortida, en cas de que sigui necessari).

Enguany obrim la possibilitat de fer campus en horari de migdies (de 13.30 a 15.30) i tardes (de 15.30 a 17.00), tot i que aquest horari només l’hem realitzat en període d’estiu. En cas que hi tingueu interès, sisplau indiqueu-nos-ho en el formulari.

Farem les dues modalitats de campus habituals, el de gimnàstica artística, i el de parkour, consolidant el model que hem incorporat els dos darrers anys.

Tots dos campus tenen per objectiu la millora i perfeccionament dels aprenentatges assolits al llarg del curs, o el coneixement de noves tècniques, combinat amb alguna altra activitat realitzada a les instal·lacions del club, però amb l’objectiu principal de potenciar la pràctica de la gimnàstica i el parkour, que seran els eixos de cada campus.

No és imprescindible inscriure’s al campus complet, pot ser per dies, atès que els mateixos es troben repartits en setmanes diferents. El preu total del campus serà de 120€ per a socis i de 140€ per a no socis.

En cas de tenir interès en  fer el campus sencer, o fer-lo per dies determinats, ens hauríeu d’emplenar el formulari adjunt, tot i que el pagament no caldria fer-lo fins el començament del mateix.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScR4VdKe2ezVs0ijaPLYFwI3GfRQzn4x6GCZjAmaUA0lvdm6g/viewform