3a FASE PROMOGYM I INIGYM

Els dies 25 i 26 d’Abril va tenir lloc a Salt (Girona) la 3a Fase de Promogym i Inigym, en la que les nostres gimnastes van acabar les Fases d’una manera fantàstica!!!!

Cal destacar en Inigym 1,  on competeixen unes de les més petitones del Club, la 3a posició individual de la Noa González. A Promogym 2A la Berta Regincós es va proclamar subcampiona de la seva categoria a nivell individual, però a més a més també va pujar al podi en segona posició per equips juntament amb la Julia Garcia, Maria Espada i Ivet Colomer. Però la cosa no acaba aquí, les gimnastes de Promogym 2B amb l’equip format per Claudia Anguita, Marina Anguita, Gisela Flores i Inés Martínez del Cotillo també van pujar al segon esglaó del podi.

Continua llegint «3a FASE PROMOGYM I INIGYM»

3a Fase Escolars

El passat cap de setmana 18 i 19 d’Abril, va tenir lloc a Sant Vicenç de Castellet la 3a Fase d’Escolars, on les nostres gimnastes van donar el millor d’elles mateixes en la última competició de la temporada!!!!

Amb les més matineres ens vàrem emportar una gran sorpresa, la Laura Garrido a la categoria E/4 va pujar al podi en 3a posició. Enhorabona Laura!!!!

Continua llegint «3a Fase Escolars»