2a Fase Base i Via Olímpica

I per acabar el cap de setmana d’intensa activitat pel Club, també vàrem estar el dissabte i el diumenge a Lleida, concretament a Torrefarrera disputant la 2a Fase de Base i Via Olímpica en la que algunes de les gimnastes  varen aconseguir la classificació pel Campionat d’Espanya que disputaran al Juliol juntament amb les que ja ho varen assolir a la 1a Fase. Enhorabona a totes un cop més per anar aconseguint mica en mica els reptes que ens anem marcant!!!!

Cal destacar a més a més d’aquest cap de setmana a Nivell 9 la 1a posició de la Marta Sánchez i a Nivell 5 la 2a posició aconseguida per la Claudia Villalba i la 3a posició de la Clara Navarro. Enhorabona per aquests podis!!!!

Continua llegint «2a Fase Base i Via Olímpica»

NIT DE L’ESPORTISTA 2014

El Gimnàstic Terrassa ha tingut una important presència en la Nit l’Esportista 2014 que s’ha celebrat al Teatre Principal de la nostra ciutat el divendres 13 de març. Ha estat nominat al premi a millor entitat de l’any i la nostra gimnasta Laura Gamell a millor esportista. Finalment no hem aconseguit guanyar en cap de les dues nominacions però ja és un èxit molt important ser-hi, compartint la nit amb les i els millors esportistes de la ciutat. La gala organitzada per l’Ajuntament de Terrassa i el Diari de Terrassa ha celebrat enguany la seva 40ª edició, en un format que fa de l’esportista l’autèntic protagonista. Volem felicitar la Marta Corredera, guanyadora del premi a la millor esportista, i tots els esportistes i entitats participants, que a la nostra ciutat tenen un altíssim nivell, i agrair moltíssim l’esforç dels nostres gimnastes, tècnics i socis, que són els artífexs d’aquest important èxit. Moltes gràcies a tothom!!