2a Fase Base i Via Olímpica

I per acabar el cap de setmana d’intensa activitat pel Club, també vàrem estar el dissabte i el diumenge a Lleida, concretament a Torrefarrera disputant la 2a Fase de Base i Via Olímpica en la que algunes de les gimnastes  varen aconseguir la classificació pel Campionat d’Espanya que disputaran al Juliol juntament amb les que ja ho varen assolir a la 1a Fase. Enhorabona a totes un cop més per anar aconseguint mica en mica els reptes que ens anem marcant!!!!

Cal destacar a més a més d’aquest cap de setmana a Nivell 9 la 1a posició de la Marta Sánchez i a Nivell 5 la 2a posició aconseguida per la Claudia Villalba i la 3a posició de la Clara Navarro. Enhorabona per aquests podis!!!!

Després d’això, ara ens espera tot just tornant de les Vacances de Setmana Santa, la 3a Fase de Base i Via Olímpica a Sant Vicenç de Castellet, així que no podem perdre el temps i seguirem treballant de valent per seguir millorant!!!!

IMG_0802 IMG_0805

Nivell 6
Nivell 6
IMG_0832
Nivell 1
IMG_0808
Nivell 9
IMG_0834
Nivell 2P
IMG_0837
Nivell 1
IMG_0851
Nivell 2P
IMG_0853
Nivell 5
IMG_0854
Nivell 5